BLOG , Den Haag , Shop , Tailor

Jacob Cohën

Go to bed with a dream, wake up with a whole lot of jeans… We hebben een flinke collectie in huis van deze jeansgrootheid. We gaan van maat 31″ tot maat 40″ in zowel slim-fit als de regular fit (J620).


BLOG , Shop

Milaan

…we zijn al weer bezig met de inkoop van de collectie voor het volgende seizoen. We hebben al heel wat orders geschreven, het beloofd een mooi jaar te worden!

miste u nog iets? …is er iets waar we naar op zoek kunnen voor u? Laat het weten…

BLOG , Casuals

Made to Measure Trunkshow

We have our Italian friends and made to measure specialists over; Luigi Bianchi from Mantova. The weekend of Saturday 20 May and Sunday 21st we will offer a wide range of models and possibilities for Made to Measure garments as suits, jackets overcoats and shirts. On Saturday you are more than welcome at any convenient time for you, on Sunday we work on appointment only. Make sure to make a reservation so we can work on your made to measure wardrobe undisturbed.

We will celebrate Italian lifestyle with beautiful clothing, wine and canapés.

  • Luigi Bianchi, Mantova
    suits, jackets & overcoats
  • Mazzarelli
    shirts

Furthermore we have:

  • Fine Italian food
  • Barista & pastry
  • Italian wines

Saturday 10:00 – 17:00
Sunday on appointment only

brands , homepage

Brioni in Den Haag

Sinds het begin van de jaren ’90 werken wij al met Brioni. We hebben vooral veel superluxe casuals van Brioni zoals cashmere pullovers, cashmere jacks, zijde jassen en prachtige hemden. Daarnaast hebben we natuurlijk het gehele maatwerkprogramma in huis. En omdat we verstand hebben van het kleermakersvak kunt u rekenen op een pasvorm die helemaal bij u past. Na wat probeersels met andere winkels in Den Haag heeft Brioni besloten dat ze voor groot Den Haag vooral samenwerken met Via Andres. Deze andere winkels voldeden niet aan de wensen en verwachtingen die Brioni stelt aan de manier waarop er met een merk als deze omgegaan dient te worden.

homepage

Ruud van Nistelrooy voor ESPN

Grootste sportzender ter wereld

Eerder deze week zijn we bezig geweest met televisie opnames in de winkel. Ook Ruud van Nistelrooy speelde hierin een rol. We verzorgen zijn kleding voor zijn optreden op de grootste sportzender ter wereld, ESPN, tijdens de Word Cup. Helaas niet direct te ontvangen op de Nederlandse televisie…
Zodra we beeldmateriaal hebben zullen we die op onze website plaatsen.

brands , homepage

FRESCOBOL CARIOCA

Zoals iedere zomer blijven we ook de beachfashion in de gaten houden… Wat zijn de hippe merken, en wat zijn de must-haves. We hebben er weer eentje te pakken! Deze keer niet uit Italië…

Frescobol, zo noemen ze het beach-tennis dat veel gespeeld wordt op de stranden van Rio de Janeiro. Een spelletje wat bijna iedere “Carioca”, zoals de inwoners van Rio zichzelf noemen, lijkt te spelen. De Carioca lifestyle is de inspiratie geweest voor het beachwearmerkFrescobol Carioca. Deze zomer hét hippe merk voor op de stranden van Ibiza, St.Trop en natuurlijk ons eigen Scheveningen… Een echte beach collectie met ondermeer geweldige “tailored trunk” zwemshorts, gemaakt als een korte broek, en ook als zodanig te dragen. Sneldrogende polyamide van Italiaanse makelij zorgt voor extra draagcomfort.

We hebben de zwemshorts, strandlakens, polo’s en natuurlijk de handgemaakte beachbats, zodat we hier op Scheveningen en op de stranden van Ibiza en StTrop een behoorlijk balletje kunnen slaan.