Onze keuze: Breisels

Comfortabele kleding
Onze kleding wordt steeds comfortabeler. Het pak is al wat meer naar de achtergrond verdwenen. We willen graag dat het lekker zit en lekker aanvoelt op ons lijf. Wij geloven heel erg in dunne gebreide truitjes. Momenteel vooral met ronde hals. Aangenaam warm, zacht van stof en zeer comfortabel. Ons grootste assortiment laten wij in Umbria breien. Met name de zeer fijne breisels kunnen zij als geen ander om de eenvoudige reden dat er maar een paar fabrikanten in de wereld machines hebben die zulke fijne breisels kunnen maken.
We werken met garens zoals Loro Piana en Cariaggi ofwel de top van de top.
 
Slowear
Een ander merk maar wij al meer dan 10 jaar mee werken is Zanone. Dit merk uit de Slowear groep staat bekend om zijn flexwool. Een breisel dat comfortabel is en heel mooi blijft over de jaren heen. De Slowear groep heeft ook heldere keuzes gemaakt als het gaat om de footprint. Slowear denkt bij al die processen na hoe het beter kan voor het milieu.
 
Afspraak maken?
Om de exclusiviteit min of meer te waarborgen vertellen wij u graag persoonlijk iets meer over de merken die we voeren…Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij ons in de winkel. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-3658327 of via mail shop@via-andres.nl.
 
Ciao,
Andres
 
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.