Onze keuze: Broeken

Casual of formeel?
Als het gaat om een broeken maken bij grofweg een tweedeling; enerzijds de Casual broeken, anderzijds de formele broeken. Zoals eigenlijk met alles in onze winkel hebben wij een langdurige relaties met de merken waar we mee werken. Zo werken we al meer dan 10 jaar met Incotex. Dit merk maakt zowel net formele broeken als ook Chino‘s. Recent is daar ook de zogenaamde Blue Division bijgekomen, dat zijn hoogwaardige luxury jeans. Incotex hoort bij de Slowear groep. Deze groep heeft ook heldere keuzes gemaakt als het gaat om de footprint. Slowear denkt bij al hun processen na hoe het beter kan voor het milieu.
 
De jeans van Incotex worden gemaakt door de mensen die jaren lang Jacob Cohen jeans maakten. En dat brengt ons bij dat andere merk waar we ook al een tiental jaren mee werken: Jacob Cohen. Dit merk behoeft weinig uitleg en is niet meer weg te denken uit de jeanswereld in het hoge segment. Daarnaast hebben wij ook Richard J Brown. Dit merk is een echt luxury brand met een geweldig goede pasvorm in zeer luxe stoffen.
 
Sinds een goed aantal jaar waar kunnen we ook met Marco Pescararolo. Deze jongens uit Napoli weten precies welke stoffen ze moeten kiezen om een zo comfortabel mogelijk een broek te maken. Voelen is geloven :-)
 
Een aantal merken
Jeans: Jacob Cohen - Richard J Brown - Kiton
Pantalons & chino’s: Incotex - Marco Pescarolo - Kiton
 
Afspraak maken?
U kunt van ons verwachten dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwigheden. Dat betekent dat wij in de winkel altijd wel iets bijzonders hebben. Om de exclusiviteit min of meer te waarborgen vertellen wij u daar graag persoonlijk iets over. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij ons in de winkel. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-3658327 of via mail shop@via-andres.nl.
 
Ciao,
Andres
 
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.