Onze keuze: Jasjes

Sinds de jaren 90
Het was de eerste helft van de jaren 90 toen Andres naar de Haagse school voor mode en kleding ging. Een opleiding die niet meer bestaat maar waar toen het heren kleermakersvak onderwezen werd. Pakken en jasjes hebben dus geen geheimen voor ons; hoe het moet zitten en wat we precies moeten aanpassen om het wél goed te laten zitten, dat weten wij.
 
Al sinds 1994 zijn wij verantwoordelijk voor vele honderden maatpakken en jasjes. Onze ervaring zorgt ervoor dat u tevreden zult zijn met dat wat wij laten maken. We werken met Caruso uit Parma en met Kiton uit Napoli.
 
Ready to wear
Uiteraard hebben wij ook ready to wear. Met Boglioli werken wij al tientallen jaren. Zij zijn de koning van de casual chique jasjes. Al dan niet gewassen maar altijd met een relaxte uitstraling. Bij Caruso laten we ook jasjes maken, grotendeels handgemaakt. Uit Napels hebben we zowel Kiton als Barba.
 
Een aantal merken
Merken: Caruso - Kiton - Barba- Boglioli
 
Afspraak maken?
Om de exclusiviteit min of meer te waarborgen vertellen wij u graag persoonlijk iets meer over de merken die we voeren. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij ons in de winkel. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-3658327 of via mail shop@via-andres.nl.
 
Ciao,
Andres
 
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.