Onze keuze: Jassen

Absolute favoriet
Voor wat betreft onze keuze voor winterjassen kunnen we die samenvatten in één woord: Herno. Natuurlijk hebben we ook jassen van andere merken, maar Herno is al meer dan 10 jaar onze absolute favoriet.
 
De functie
Uiteraard kiezen we altijd verschillende typen jassen. Kort, half lang, lang, technisch, luxueus, warm… zo veel mogelijkheden. Maar wat wij vooral belangrijk vinden is de functie. Heeft u een jas nodig omdat u naar buiten móét met de hond, of staat u langs het sportveld in weer en wind, dan heeft u een andere jas nodig dan wanneer u auto in auto uit gaat. Daarvoor hebben wij ook altijd verschillende soorten en type jassen.
 
Een aantal merken
Jassen merken: Herno - Kiton - Caruso
 
Afspraak maken?
Wilt u advies over welke jas het beste aansluit bij uw wensen, wij vertellen u daar graag persoonlijk iets over. Neemt u dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak bij ons in de winkel. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-3658327 of via mail shop@via-andres.nl.
 
Ciao,
Andres
 
Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.